JongTLN Award

In een logistieke wereld die snel verandert is het voor bedrijven van groot belang om met nieuwe ideeën en innovaties bezig te zijn. Daarom wordt ook dit jaar in samenwerking met onze partner Randstad de JongTLN Award uitgereikt. De finalisten zijn talenten die zich durven te onderscheiden en met een nieuwe blik naar de sector kijken.

Marieke Snoek – winnaar van de JongTLN Award 2019

Directeur Marieke Snoek van post- en fietskoeriersbedrijf Cycloon ontving tijdens TLN Live de JongTLN Award, uit handen van minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat. 

De jury is vol lof over de kwaliteiten van Snoek en de groei die Cycloon heeft doorgemaakt: ‘Marieke laat zien dat sociale, duurzame waarden en ondernemen samen kunnen gaan. Marieke heeft Cycloon opgebouwd van 30 medewerkers en drie vestigingen naar, samen met de partners in Fietskoeriers.nl, 900 medewerkers en 31 vestigingen.’

Marieke Snoek met minister Van Nieuwenhuizen en Elisabeth Post

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jury

Het selectieproces voor de JongTLN Award gebeurt door een vakjury, die alle aanmeldingen heeft beoordeeld aan de hand van vastgestelde criteria. Meer informatie over de criteria is hier te vinden. De jury bestaat uit de volgende personen:

Walther Ploos van Amstel (juryvoorzitter) – Lector City Logistics Hogeschool van Amsterdam
Margreet Holtman – Senior Operationeel Manager Randstad Transport
Rob Ewalds – DGA Gaston Schul, Bestuur TLN & Hoofdbestuur MKB-Nederland
Marcus Post – Trade Lane Manager Daily Logistics Group & Winnaar JongTLN Award 2018 

Benieuwd naar vorig jaar? Lees dan vooral dit nieuwsbericht!