Select Page

Overige informatie

Adresgegevens

RDM Onderzeebootloods
RDM-straat 1
3089 Rotterdam
Voor mee informatie over de locatie, klik hier.


Parkeren

Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Parkeercoördinatoren zorgen ervoor dat het parkeren in goede banen wordt geleid.
Meer informatie en een routebeschrijving kunt u hier vinden.


Overnachten

Voor degenen die willen overnachten, hebben wij kamers gereserveerd op de SS Rotterdam en bij Inntel Hotels Rotterdam Centre, aan de voet van de Erasmusbrug.

SS Rotterdam

Kamerprijs per nacht: €175,00  inclusief ontbijt, exclusief 4,5% stadsbelasting per kamer per nacht. Het boeken van deze kamer kan via deze link.

Met 580 parkeerplaatsen op de kade heb je bij SS Rotterdam altijd een plekje voor de deur! Parkeren kost €3,- per uur of €15,- per dag. Met een dagkaart kun je als gast onbeperkt in- en uitrijden. Ook beschikt het parkeerterrein over oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

U kunt tot 9 oktober een kamer boeken voor deze prijs. Na deze datum is het op basis van beschikbaarheid. Afmelden kan kosteloos tot 7 dagen voor aanvang, hierna wordt het door u te betalen bedrag volledig in rekening gebracht.

Inntel Hotels

Kamerprijs per nacht voor eenpersoonsgebruik: €115,00-125,00 (afhankelijk van het type kamer). Kamerprijs is inclusief een uitgebreid ’champagne’ ontbijtbuffet. Toeslag tweepersoonsgebruik bedraagt €18, exclusief 4,5% logiesbelasting. Boeken van deze kamer kan via deze link. U kunt tot 9 oktober een kamer boeken voor deze prijs. Na deze datum is het op basis van beschikbaarheid. Afmelden kan kosteloos tot 7 dagen voor aanvang, hierna wordt het door u te betalen bedrag volledig in rekening gebracht.

Parkeren: in de buurt van het hotel zijn op loopafstand twee parkeergarages. Zalmstraat 1 (GPS parking Erasmusbrug) en Terwenakker 18 (GPS parking Boompjes).

 

Vervoer van hotels naar locatie v.v.

De hotelkamers zijn vanaf 15.00 uur beschikbaar. U kunt uw bagage achterlaten op de locatie. Vanaf 13.00 uur is er op beide locaties de mogelijkheid om met [vervoer] naar de locatie te komen.

 

Kosten

Zowel aan het dagprogramma als aan het avondprogramma zijn dit jaar geen kosten verbonden.

 

Afmelden

Bent u ondanks eerdere aanmelding, onverhoopt toch niet in de gelegenheid om deel te nemen, laat u dit ons dan tijdig weten via het mailadres tlnlive@tln.nl. Afmelden tot 7 dagen voor aanvang is kosteloos, daarna wordt het door u te betalen bedrag volledig in rekening gebracht.

 

Contact tijdens het congres

Evenementenorganisatie Transport en Logistiek Nederland. Tineke Hoogland:  06 51806330