Powerplein

Op het TLN Powerplein wordt u de gehele dag op een bijzondere manier op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen en innovaties binnen de sector.

Een impressie van de innovaties die u op het Powerplein zal tegenkomen:

**

Bij Trimble Transport & Logistics geloven we in veilig, kostenefficiënt en duurzaam transport. We ontwikkelen daarom boordcomputers, draadloze communicatietools en webgebaseerde back-office applicaties voor grote en kleine bedrijven in de logistieke sector. Met onze innovatieve oplossingen bieden we u een betrouwbare en persoonlijke service en hapklare data die u moeiteloos inzet om uw rendement te verhogen. Uw bedrijf draait op volle toeren en u ziet uw winstmarges groeien. En onze oplossingen, die groeien met u mee.

**

Familiebedrijf in de transportbranche voorzien van een veelzijdig wagenpark. Modern en divers wagenpark voorzien van alle veiligheids- en euronormen eisen anno 2019 en de toekomst. Grensverleggend in wegvervoer!

**

Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) is opgericht door werkgeversorganisaties en vakbonden in de sector om te zorgen voor voldoende instroom van nieuwe mensen én voor behoud en doorstroom van vakbekwame professionals. STL faciliteert werkgevers en werknemers om hiermee gericht samen aan de slag te gaan.

**

Ervaar zelf de voordelen van connected rijden! In de Connected Transport Corridor simulator maak je een rit in een vrachtwagen waarvan de boordcomputer is verbonden met de intelligente verkeerslichten op de route. Hierdoor kun je bijvoorbeeld langer groen licht krijgen of hoef je minder vaak te stoppen. Dat scheelt CO2-uitstoot en vermindert de kosten voor brandstof. Connected rijden betekent ook: slimmer plannen, data delen en werken met standaarden. Kom langs en probeer het zelf!

**

1) Eco-Runner Team Delft maakt elk jaar een zo efficiënt mogelijke auto aangedreven door waterstofgas.
2) Door middel van een efficiënte brandstofcel en elektromotor rijdt de Eco-Runner 10.000 km op 1 kg waterstofgas.
3) De Eco-Runner weegt maar 42 kg, wat betekent dat de coureur zwaarder is dan de auto zelf.